marți, 16 noiembrie 2010

esti o o fufa, tu!

deci, daca te trezesti dimineata cu 3 ore mai devreme numai ca sa-ti intinzi parul, ai fa o mare problema: esti o fufa,tu! daca dupa ce termini cu toate cele trei straturi de fond de ten cu 2 nuante mai inchis decat tenul tau natural (asa,mai portocaliu, sa pari bronzata, adica scuze, trendy,tu!) te intalnesti cu gagiul ala care fute bine, nu, nu ma refer la prietenul tau, ala stiu ca are mai multi bani, fa! ,si ca nu te incanta la capitolul sex, esti o fufa, tu! daca, asa, ca hobby, te ocupi cu video-chat sau esti o hostess foarte hot, esti o fufa, tu! si daca pe langa toate astea mai gasesti timp sa te duci la faculta' sa-i suji sula profului, tre' ca esti o fufa tare functionala, tu! daca meri in trening, pe tocuri, cu palarie si lanturi de aur, da, tot tu, tot o fufa ramai, si daca iti masori capacitatule intelectuale in functie de masina iubitului de weekend (ala cu cel mai multi bani, dar care e insurat si are 2.5 copii) imi pare rau sa te anunti ca esti o fufa penala, da penala rau, tu!
 tu esti viitoarea gagica a penalului descris anterior, viitoarea mama a copiilor lui si mai ales, vaca pe care o s-o futa ocazional, prost si in tacere de fiecare data cand echipa favorita o sa piarda si o sa se simta frustrat.
esti o blonda platinata care va ajunge la un maro de cacao cu miros de par ars cu placa, cu vreo 20 de kile mai grasa de frustrare si cu o satisfactie profesionala egala cu zero.
o sa mori nefericita pentru ca ti-ai ascultat parintii si te-ai orientat. ma intristezi
si ca sa ma-ntelegi, uite asta cred eu despre tine: esti o fufa, tu!
daca inca iti mai dai tu o sansa, renunta la cei 3 iubiti cu bani, cauta-ti prin cap ceva ce un tip decent ar putea sa iubeasca si fugi! te rog, fugi! de animal-print. am zis

Un comentariu:

  1. Christian Metal nordic, cred ca ti-ar placea:
    http://www.youtube.com/watch?v=6yGLTXhHSQk&feature=related

    RăspundețiȘtergere